Online oktatásból JELES! Jelöld kedvenc tanárod!

ONLINE-ból JELES! 

Határidő: 2021. április 30. 

Eredmény hirdetés. 2021. május 7.

Pályázati kiírás ide kattintva olvasható…

Adatkezelési szabályzat itt…

Erre az e-mail címre várják a jelöléseket: sajto.nbt@bm.gov.hu

Plakát, bővebb információkkal IDE kattintva megtekinthető…

Ezúton szeretnénk megküldeni a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács felhívását !

Üdvözlettel,

Tóthné dr. Kotány Beáta

járási hivatalvezető

Kisebb megszakításokkal, több mint egy év telt el azóta, hogy a gyerekek megismerkedtek az online oktatással. Az átállás szükséges volt, de nem könnyű. Pedagógusok, diákok, szülők próbáltak alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Mostanra, amikor már a középiskolások számára is felmerül az iskolába való visszatérés lehetősége, mindenki számos tapasztalattal rendelkezik. Elismerés a pedagógusoknak, akik a megváltozott körülmények között mindent megtettek, hogy az oktatás színvonalát megtartva segítsék a gyerekeket a tanulásban és abban, hogy minél könnyebben vegyék a karantén okozta akadályokat. Sokan dolgoztak azon is, hogy a közösségeket a nehéz helyzetben is valódi közösségként tartsák össze. 

Április 12. a Bűnmegelőzés Napja alkalmából szeretnénk elismerni néhány, az online világában is kiemelkedő munkát végző pedagógus tevékenységét, a gyerekek, szülők, vagy akár a kollégák ajánlásai alapján. És természetesen számítunk a rendőr kollégák javaslataira is.

A kiválasztásra kerülő három jelölt a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács ingyenes oktatási csomagja mellett elviheti iskolájába a népszerű Re-akció programot is, egy közösen egyeztetett időpontban.

Hasonló módon a közösségépítésre helyezi a hangsúlyt a Bűnmegelőzés Napja alkalmából kiírt táncos kihívás, mely a gyerekek és fiatalok által kedvelt eszközökkel próbálja őket aktivitásra bírni.

A felhívás országosan minél többekhez való eljuttatásában kérjük a segítségeteket, hogy sokaknak nyíljon lehetősége jelölésre és jelöltetésre egyaránt. Csatoljuk az ehhez szükséges plakátokat, amiket tovább tudtok küldeni. Ha valaki szeretné őket kép formátumban is, szóljon, mert közösségi médiában úgy tudják megosztani. Vagy az általunk megosztott hírt oszthatják tovább.

A jelöléseket és feltöltéseket 2021. április 12 és április 30 között várjuk, a sorsolásokra pedig 2021. május 7-én kerül sor. Az eredményeket az NBT honlapján hozzuk nyilvánosságra: https://bunmegelozes.info/hu/cikk/online-bol-jeles-jelold-kedvenc-tanarod

Üdvözlettel:

Gratzer-Sövényházy Edit r. ezredes
főosztályvezető

BELÜGYMINISZTÉRIUM
Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkárság

(főosztály)

 

 

Ez a bejegyzés ezen a napon született: szerda, április 21st, 2021 08:58 órakor, és ebben a kategóriában található: Felhívások, Hírek, Közigazgatási információk, Oktatás, Talentum. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.