Öchlsläger Zsoltné polgármester köszöntője

Öchlsläger Zsoltné polgármester 

Tisztelt Göncruszkaiak, Tisztelt Választó Polgárok!

Meghatódva, de örömmel és tervekkel állok most Önök elé!

Megválasztott polgármesterként az első szavam a köszönet.

Köszönöm minden göncruszkainak, aki élt alkotmányos jogával és elment szavazni. Külön köszönöm a rám leadott voksokat. Biztos vagyok benne, hogy ezt annak az új képviselő-testületnek a nevében is mondhatom, akiket a település lakói a község vezetésére alkalmasnak találtak.
Köszönet illeti mindazokat, akik a választás előkészítésében és lebonyolításában szakszerűen és elhivatottan dolgoztak.

Hálás köszönettel tartozom azoknak az embereknek, családoknak, akikkel a kampány során, meghitt beszélgetések alkalmával személyesen is találkozhattam és biztattak, támogatásukról biztosítottak.
Mindezzel együtt fontos kijelentenem: polgármesterré válásomat nem csak saját személyes sikeremnek tartom. Sokkal inkább egy fontos mérföldkőnek, egy új esélynek arra, hogy további sikeres évek következzenek Göncruszka életében. Ehhez azonban meg kell becsülni az esélyt, élnünk kell a lehetőségekkel és mindent meg kell tenni a közösség életének javításáért.

Tisztelt Képviselő Társaim!

Kérem, hogy mindig tartsák szem előtt: a göncruszkaiaktól a község vezetésére kaptunk felhatalmazást, ami egészen mást jelent, mint irányítani!

Aki vezet, az élen jár!

Élen jár a munkában, élen jár jó példával a közéletben, magánéletben egyaránt.

A választási kampány, a rivalizálás időszaka lezárult. Fontos értékelni, hogy mi minden történt az elmúlt időszakban. Le kell vonni a tanulságokat, de nem szabad dédelgetni vélt, vagy valós sérelmeket. Mert nem lehet a múltban élni, csak a jelenben! A múltat nem lehet építeni, csak a jövőt!

Én személy szerint ígérek Önöknek egy lendületes, hatékony vezetést, mely azt a szellemet erősíti, amely befogad, amely érzékenyen reagál az emberek igényeire.

A települést olyanná változtatni, amely egyaránt otthona az idősnek és fiatalnak, az újonnan ide települtnek. Ahol öröm élni, öröm részt venni a közös tevékenységekben. Ahol rend és tisztaság fogadja az idelátogatót, hogy megtapasztalja a göncruszkaiak vendégszeretetét.

Célom, olyan önkormányzati kommunikáció kialakítása, amely hiteles, valós és folyamatos tájékoztatást nyújt minden területen.

Erősíteni kívánom a hivatal munkájában a szolgáltató jelleget, a jobb szervezettséget, hogy minden állampolgár, aki ügyeit intézni jön azt érezze, a hivatal van az ügyfelekért, és nem az ügyfél a hivatalért.

Kiemelten szeretném megbecsülni azokat az embereket, akik eddig is önzetlenül, szabad idejüket feláldozva dolgoztak, tettek és tesznek a község érdekében.

Magamról és családomról röviden:

Férjem és én tősgyökeres göncruszkai felmenőkkel rendelkezünk. Párom mezőgazdasági vállalkozó. Évekkel ezelőtt családi gazdaságunkat Göncruszkán alakítottuk ki. Több helyi lakost foglalkoztatunk állandó, vagy időszakos munkakörben. Két gyermekünk jövőjét is helyben alapoztuk meg.

Fiunk és családja Göncruszkán két Falusi Vendégházat üzemeltet, lányunk Budapesten egyetemista.

Én hosszú ideig a helyi önkormányzat igazgatási részlegén dolgoztam. Az itt eltöltött sok év biztosította számomra az önkormányzati teendők alapos megismerését.

Kezdetektől tagja vagyok a helyi Polgárőr Egyesületnek. Családunk minden községi rendezvény aktív és támogató résztvevője.

Hisszük, hogy a mai Magyarországon, ezen a vidéken is lehet élhető és minőségi életet teremteni szorgalmas, kitartó munkával.

Közös jövőnk építéséhez ajánlok együttműködést minden Göncruszkán élő embernek!

A sok-sok év alatt kiépített kapcsolatainkat felhasználva, ezt a fejlődést kívánom szolgálni!

Határozottan és igazságosan!

Göncruszka, 2019.10. 17.

Tisztelettel:

Öchlsläger Zsoltné Juhász Amália

polgármester

Ez a bejegyzés ezen a napon született: vasárnap, október 20th, 2019 20:06 órakor, és ebben a kategóriában található: Felhívások, Hírek, Közigazgatási információk. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.