Lomtalanítás – Szelektív hulladék

1. Tájékoztató

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Zempléni Hulladékkezelési Közszolgáltató Nonprofit Kft. Göncruszka területén lomtalanítási akciót szervez.

A lomtalanítás időpontja: 2017. május 23. (kedd)

A gyűjtő járművek reggel 06:00 órakor kezdik a lomtalanítási akciót.

A szállítandó anyagokat a szállítás napján a kora reggeli órákban vagy előző nap este készítsék ki az úttest mellé.

A lom nem tartalmazhat: háztartási hulladékot, veszélyes anyagot tartalmazó fémhulladékokat, azbsztet tartalmazó hulladékokat, veszélyes anyagokat tartalmazó faforgácsot, oldószereket, szerves oldószereket, savakat, lúgokat, nehézfém tartalmú hulladékot, olajos rongyokat, fáradt olajat, olajszűrőket, fertőző hulladékokat (állati tetem, trágya), gyógyszereket, éles-hegyes eszközöket (injekciós tűk, fecskendők, vágó-szúróeszközök), permetszereket és azok dobozait, építési törmeléket, épület bontásából származó hulladékot, gumiköpenyt, autó bontásából származó hulladékot, autóroncsokat, elektronikai hulladékot és zöldhulladékot sem.

A lomtalanítás csak háztartások részére biztosított!

2. Tájékoztató

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a szelektív hulladék elszállítása minden hónap első és második keddjén történik az alábbiak szerint:

– Első keddműanyag, papír, fém.

Második kedd: zöldhulladék.

A zsákokba kizárólag a megjelölt hulladékok kerülhetnek.

A hulladékgyűjtő zsákokat a közszolgáltató ingyenesen biztosítja.

Községi Önkormányzat

@ @ @

 

Ez a bejegyzés ezen a napon született: csütörtök, május 11th, 2017 13:50 órakor, és ebben a kategóriában található: Felhívások, Hírek. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.