Fontos önkormányzati információk

ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK 2014. OKTÓBER 12.

HELYI ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK 2014. OKÓBER 12.

HELYI ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK 2014. OKtÓBER 12.

A HELYI VÁLASZTÁSI IRODA  HATÁROZATA itt olvasható A 2014-ES ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOKHOZ

A választások alkalmával idén is lehetőség nyílik a honlapon a jelöltek fényképes bemutatkozására. A szükséges  anyagot a honlap szerkesztőségébe lehet eljuttatni (Göncruszka, Kazinczy út 39. sz.)  személyesen, vagy a honlap levélcímén (goncruszkaweb@gmail.com)

@@@

KEDVEZŐ MENETRENDVÁLTOZÁS a BORSOD VOLÁN járataiban

Érvényes 2014. szeptember 1-től

Menetrendváltozás 2014. szept 1-től

Menetrendváltozás 2014. szept. 1-től

AZ ÚJ VOLÁNBUSZ MENETRENDEK  ITT  TANULMÁNYOZHATÓK

Értesüléseink szerint, ha iskolai tanítási napokon elegendő lesz az Encsre bejáró tanulók száma, akkor az eddig Hejcéről induló volánbusz Göncruszkát is érintené. Bővebb információkkal a Polgármesteri Hivatalban szolgálnak.

 

 

Ez a bejegyzés ezen a napon született: kedd, augusztus 19th, 2014 07:44 órakor, és ebben a kategóriában található: Felhívások, Hírek, Közigazgatási információk, Letölthető dokumentumok, Menetrend. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.

1 Hozzászólás

  1. Mód Mihály:

    Kösz. a volán menetrend előnyös változtatását, de az idős lakosaink érdekében feltétlenül szükséges lenne a késő délutáni hidasi buszt bevinni Göncre is, mert a délutáni szakrendeléseken résztvevők bel-reuma-pszich-kardiológia,stb. össsz ” 11 db. rendelés, nem tudnak felgyalogolni, különösen télen a fatelepi megállóhoz, így nem tudnak hazajönni, vagy változatlanul Encsre, és Szikszóra kell utazniuk, ennyit mindenképpen megérné a plusz 2-4 km.

    ... on July szeptember 1st, 2014

Szóljon hozzá!