Falunap 2013.08.17. Támogatókat keresünk….

 

Tisztelt Vállalkozó/Gazdasági Társaság/Ügyvezető Úr/Asszony !

 

Önkormányzatunk részéről köszönöm, hogy Göncruszka község illetékességi területén vállalkozási tevékenységet folytat.

Az alábbi kéréssel fordulok Képviselő-testületünk nevében T. Címhez.

Településünkön hagyományosan évente az augusztus 20-i nemzeti ünnep előtti vasárnapon tartják a búcsú rendezvényét. A búcsúra a településről elszármazottak sokasága is haza látogat, egyházi jellege mellett családi összejövetelnek, régi barátok, ismerősök találkozójának is számít.

A több évszázados hagyományt szeretné Önkormányzatunk méltóan megünnepelni, ezért évek óta meglévő gyakorlat, hogy a búcsút megelőző szombaton (idén augusztus 17-én) rendezzük meg a Göncruszkai Falunapot.

A Falunapot tartalmas rendezvényekkel szeretnénk megrendezni, melynek fő eleme este 20 órai kezdettel a Magyar Állami Népi Együttes fellépése a Magyar Rapszódia című zenés, táncos műsorának előadásával.

Az előadás tényét tartalmazó szerződés megkötésre került.

Az előadás díja 700.000.-ft+ÁFA (889.000.-ft.).

A színvonalas előadás nem csak a falu lakossága, hanem az egész abaúji térség kultúrát szerető közönsége által látogatott lesz.

A fokozottan hátrányos helyzetű, társadalmi, gazdasági szempontból elmaradott térségünkben ritkaságnak és egyedi esetnek számít az országosan és nemzetközileg is elismert Együttes fellépése. A fő műsorszám mellett a nap folyamán gasztronómiai, sport és egyéb programokat is szervezünk és a kassai színészek is tartanak előadást.

Az előadásra a Művelődési Ház (volt Bárczay-Patay Kúria) fedett szabadtéri színpadán, méltó környezetben kerül sor.

Önkormányzatunk folyamatosan vállalkozásbarát településpolitikát folytat, mely tény megmutatkozik abban is, hogy iparűzési adó alkalmazására 2010-től nem kerül sor.

Tekintettel arra, hogy költségvetésünk forráshiányos, Képviselő-testületünk nevében kérem, hogy az esemény sikeres lebonyolításához anyagi lehetőségéhez és szándékához képest anyagi, pénzügyi támogatást nyújtani szíveskedjen.

A támogatást az Önkormányzat OTP Banknál vezetett 11734176-15545497 számú bankszámlájára, vagy házipénztárába kérjük átutalni, illetve befizetni.

A támogatás nyújtásáról hivatalos igazolást és köszönő levelet adunk ki, kérésére, illetve beleegyezésével a támogatók nevét és a támogatás összegét Göncruszka honlapján (www.goncruszka.net) és egyéb kommunikációs csatornákon közzétesszük.

Ezúton is meghívom és külön meghívó megküldésével is tisztelettel várjuk az eseményre a támogatókat.

 

Göncruszka, 2013. július 17.

                                                                    Köszönettel:        Urbán József

                                                                                                polgármester

 

Ez a bejegyzés ezen a napon született: csütörtök, július 18th, 2013 13:06 órakor, és ebben a kategóriában található: Falunapok, Felhívások, Hírek. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.