Kedvező menetrend változás lehet…

Tisztelt Göncruszkai Lakosság!

Tájékoztatom a település lakosságát, hogy a közösségi autóbuszjáratok új menetrendjének kialakításával kapcsolatban 2013. április hónapban indulnak meg az egyeztetések a közlekedés-szervező irodák közreműködésével.

Amennyiben  – utazási igényeinek és a  közszolgáltatásokkal való jobb ellátásának  érdekében – Önnek személyes javaslata van a menetrend változtatására, kérem  2013. március 29. napján 10 óráig írásos formában jelezze a Polgármesteri Hivatalban. Az egyeztető tárgyalásokra csak  a határidőig beérkezett javaslatok vehetők figyelembe. (Pl. Gönc Szakellátó Központ megközelítése, Járási Hivatal, Okmányiroda, Munkaügyi Központ, Iskolák megközelíthetősége, hétvégi esti közlekedés…)

A hivatalos honlapunkon és a Facebook „Göncruszka közösség” oldalunkon a hozzászólásokban megjelenő, illetve a goncruszkaweb@gmail.com levélcímre érkezett javaslatokat is figyelembe vesszük!

Göncruszka, 2013. március 21.

Tisztelettel:

Urbán József polgármester

Ez a bejegyzés ezen a napon született: csütörtök, március 21st, 2013 19:06 órakor, és ebben a kategóriában található: Felhívások, Hírek. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.