Tanévkezdés a TALENTUM-ban

Megállíthatatlanul elindult az új tanév. Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt bennünket és részt vett a Tanévnyitó Istentiszteleten. Hálásak vagyunk mindazoknak, akik imádságukkal, munkájukkal, anyagi támogatásukkal lehetővé tették, hogy a Talentum iskola olyan környezetben fogadhatja tanítványait, mely megteremti a nyugodt pedagógiai munka feltételeit. A családias környezet eszköz abban, hogy gyermekeink, akik naponta több, mint nyolc órát töltenek itt, valóban otthonra találjanak. Örömmel, felszabadultan, biztonságban éljék meg gyermekkorukat, s közben észrevétlenül fejlődjenek szellemileg, fizikailag, mentálisan.

Első osztályosok

Első osztályosok

Képes beszámoló a tanévnyitóról (klikk)

Fotó: ifj. Bártfai István

Az alapításkor meghatározott szakmai alapelvek mentén, továbbra is napi szinten minden csoport angol nyelvi foglalkozásokon vesz részt. A mindennapos testnevelés részeként egész évben heti egy alkalommal úszás oktatás színesíti majd a testnevelés órák rendjét. A néptánc és furulya óra továbbra is mindenki számára kötelező, fakultatív körben azonban a birkózás és érdeklődés esetén a balett is elindul, a jelentkezéseket az osztályfőnökök várják.

Kicsiknek és nagyoknak Isten áldását kívánjuk a következő tanévre!

@@@

Ez a bejegyzés ezen a napon született: csütörtök, szeptember 6th, 2012 21:47 órakor, és ebben a kategóriában található: Hírek, Oktatás, Talentum. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.