„TALENTUM” Farsang 2012.

2012. február 26-án a göncruszkai Művelődési Ház  nagytermében került megrendezésre a Talentum iskola első farsangi bálja.

Nagyszámú és magas színvonalú egyéni jelmezesek felvonulásával kezdődött a műsor. A zsűrinek nagyon nehéz feladata volt, mert minden egyes jelmez önálló „műalkotásnak” is megfelelt. Ezt követte egy igazi tavaszt igéző csoportos előadás Hacsaturján: Kardtánc című zenéjére Rakoncátlan méhecskék tánca.

Képek a jelmezes karneválról-16 kép (klikk)

Újabb képek érkeztek a TALENTUM farsangról-127 kép (klikk)

Az iskola archívumából

A bál folyamán a Lala Duó élőzenével szórakoztatta a népes közönséget. Nagy sikere volt, a rövid táncháznak, melyet Ureczki Tünde profi néptáncos vezetett. Aki tánc közben elfáradt és megéhezett, a büfében üdítőt, süteményt, hot dogot vásárolhatott. Egy fergeteges táncverseny után megválasztottuk az év bálkirálynőjét és bálkirályát. Természetesen a tombola sorsolás sem maradhatott ki az est folyamán, melynek a fődíja, az ifj. Nemes család felajánlása, egy Talentum torta volt.

Itt szeretnénk megköszönni, a szervezők és a gyerekek nevében, a nagyszámú szülői felajánlásokat a tombolába és a finomabbnál finomabb süteményeket. Külön örömünkre szolgált, olyan magánszemélyek, vállalkozók pénzfelajánlása, akiknek gyermekük már nem, vagy még nem jár az iskolába, mégis fontosnak érezték a támogatást.

Összességében egy jó hangulatú délutánt és estét töltöttünk el, ahol együtt szórakoztak gyerekek, szülők és vendégek.

Iskolavezetés

Ez a bejegyzés ezen a napon született: kedd, február 28th, 2012 20:19 órakor, és ebben a kategóriában található: Hírek, Oktatás, Talentum. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.