Hírek iskolásainkról

Vetélkedő

Vetélkedő

Képek a vetélkedőről (klikk)

Kedves Érdeklődők!

Engedjék meg, hogy beszámoljak egy olyan eseményről, amely a téli szünidő óta eltelt időszak tanórán kívüli programjait színesítve oktatta, nevelte iskolánkba járó gyermekeinket.

A rendezvény egy pályázat keretében megvalósuló ökoverseny volt, mely a környezettudatos nevelést jól szolgálja.

Tanítványaink játszva, szórakozva ismerkedhettek azokkal a problémákkal, amelyek veszélyeztethetik Földünk, s az itt élő emberiség jövőjét. Ugyanakkor megoldásokat is kereshettek a bajok kiküszöbölésére.

A verseny időpontja: 2012. 02. 17.

Helye: a hidasnémeti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola épülete

Résztvevők: iskolánkból 70, 1-6. osztályos tanuló, valamint Vizsoly, Vilmány, Novajidrány, Garadna, Szemere, Szalaszend és Hernádvécse iskoláinak egy-egy 10 fős csapata.

Iskolánkból 2 csapat érte el a láthatatlan dobogó 1. és 2. fokát.

Büszke vagyok tanítványainkra, s arra, hogy a minden napos nevelés részeként olyan komoly ismeretek birtokába kerültek, amelyeket már kamatoztatni is képesek.

A csatolt képekkel azt szeretném illusztrálni, hogy a játékos ismeretszerzés mennyi örömet jelenthet minden gyermek számára.

Oravecz Jánosné igazgató

II. Rákóczi Ferenc Ált. Iskola, Hidasnémeti

A híranyagot ifj. Bártfai Istvántól kaptuk.

Ez a bejegyzés ezen a napon született: szerda, február 22nd, 2012 17:08 órakor, és ebben a kategóriában található: Hírek, Képgaléria, Oktatás. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.