Képes hírek a Református Gyülekezetből

Presbiteri konferencia Göncruszkán

Presbiteri Konferencia 2011.09.17.

Presbiteri Konferencia 2011.09.17.

További képek (klikk)

2011-ben az Abaúji Református Egyházmegye presbiteri konferenciáját a göncruszkai Református Templomban tartotta szeptember 17-én. A presbiterek számos gyülekezetből érkeztek és töltötték meg a templom szinte minden ülőhelyét.

A konferencia témája a presbiterség és a közelgő presbiter választás volt. Főtiszteletű Csomós József püspök Úr és Szabó László egyházmegyei főgondnok előadásait követően, a Göncruszkai Református Gyülekezet látta vendégül egy forró gulyásra és egy pohár hideg borra a jelenlévőket.

Lehetőség nyílt mindenki számára, hogy a vacsorát követően a Göncruszkai Gyülekezet Méhesét és az ebben az évben alapított Talentum Tehetséggondozó Általános Iskolát is közelebbről megismerjék. Presbiterek számoltak be a méhészet tevékenységéről, a hidegen kezelt méz technológiai hátteréről.

Az iskolában pedig a pedagógusok ismertették a speciálisan kidolgozott és alkalmazott pedagógiai programot illetve azt a pedagógiai utat, melyen a tehetséggondozó iskola járni kíván.

Faragott zöldségek-gyermekmunkák a TALENTUM-ban

Faragott zöldségek-gyermekmunkák a TALENTUM-ban

További képek (klikk)

Minden vendégünknek köszönjük a részvételt, az elismerő szavakat és a biztatást. Isten gazdag áldása legyen mindnyájunkkal a közösség építés útján.

Sohajda Levente lelkész

 

 

Ez a bejegyzés ezen a napon született: szerda, szeptember 21st, 2011 18:05 órakor, és ebben a kategóriában található: Egyházi Információk, Hírek, Oktatás, Talentum. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.