Óvodások farsangja – 2011. febr. 11.

K É P E S    B E S Z Á M O L Ó

Ötletes jelmezben

Ötletes jelmezben

A rendezvény képei itt tekinthetők meg (klikk)

A képeket Bártfai Valéria készítette.

***

Hálásan köszönöm Bártfai Valériának, hogy a bálunk minden mozzanatát képekben megörökítette, és Czentnár Ilonka segítségével azok is betekintést nyerhetnek, akik nem voltak részesei ennek a vidám fergeteges hangulatú mulatságnak. Sokan sokféleképpen járultak hozzá ovis farsangunk sikeréhez.

Mindenekelőtt a szülőkről szólnék elismerően: a kreativításuk kifejeződése mind a jelmezekben, mind a családi vetélkedőn rögtönzött királynői ruhák készítésében megmutatkozott. A tombolatárgyak összegyűjtésével és a lebonyolítási feladatokban való aktív közreműködésükkel megteremtették a siker alapjait. A szeretet és figyelem jeleként finom tortát majszolhattak a szereplésben és jelmezes felvonulásban megfáradt ovisaink, szintén a szülők jóvoltából.

Glonczi Lajcsiék (Lala duó) nélkülözhetetlen hangulatfelelősei rendezvényeinknek, akik a kisebbségi önkormányzat képviseletében számtalan jelét adják – és példamutatást nyújtanak – a jó kapcsolat megtartása érdekében.

Köszönöm Polgármester Úrnak a szervezési munkákban nyújtott segítségét, Havas Norbert alpolgármesternek az anyagi támogatását.

Soha nem feledkezhetek el szólni Éva néni (dajka néni ) és Klárika néni (főző néni ) segítségéről akik a gyermekek farsangi műsorára való felkészítésben, lebonyolításban, a mindennapok zökkenőmentesebbé tételében állandó támaszaim.

Köszönöm mindenkinek aki jelenlétével megtisztelt bennünket, belépője megfizetésével támogatta óvodánkat, de annak is, aki jó kívánságait küldte a nap sikeréhez.

Kondrát Bertalanné

óvodavezető

***

Az ovis farsangon készült két videó a lap jobb oldalán, a LINKEK menüpontból elérhetők. A felvételeket Janoczkó Anita készítette.

***

(Az esetleges hiányosságokat kérjük hozzászólásban, e-mail-ben jelezni.)

Ez a bejegyzés ezen a napon született: hétfő, február 14th, 2011 14:47 órakor, és ebben a kategóriában található: Hírek, Képgaléria, Oktatás. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.