Tanévkezdéssel kapcsolatos információk!

S U L I N F O

Tisztelettel értesítjük kedves tanítványainkat és szüleiket a 2010/2011-es tanévkezdéssel kapcsolatos alábbi információkról:


Ünnepélyes tanévnyitó, iskolaátadás: 2010. szeptember 01. 830


Megjelenés ünnepi viseletben (fehér felső, sötét alj, iskolanyakkendő).

A bejáró tanulók szállítása az önkormányzati autóbuszok igénybevételével történik.

Gyülekező: reggel 800 órakor az iskola épülete előtt.

Ezen a napon tanítás nincs, az ünnepséget követően a tanulók hazamennek.

MINDEN SZÜLŐT SZERETETTEL VÁRUNK!


Első, tényleges tanítási nap: szeptember 02-án.


Ennek a napnak az első órájában a hagyományoknak megfelelően szeretnénk tájékoztatást nyújtani a személyi és tárgyi változásokról, illetve minden aktuális információról. Ezért kérem, aki teheti (szülő) kísérje el gyermekét.

Tankönyvosztás, hidasi tanulóknak füzetcsomag osztás is ekkor lesz. A nap többi része tanítási napként zajlik (órarend, étkezés, bejáró tanulók hazaszállítása).

A tanévet érintő számtalan változás miatt szeptember első felében rendhagyó szülői értekezletek megtartására kerül sor, melyek során a tantestület települ ki valamennyi, az iskola beiskolázási körzetébe tartozó településére. A pontos időpontokról a tanulók tájékoztató füzetéből értesülhetnek a kedves szülők.


Az iskola ünnepélyes átadására minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Oravecz Jánosné

igazgató

Iskolakezdéssel kapcsolatos kérdések, észrevételek, információk cseréje lehetséges itt a „Hozzászólások ” rovaton keresztül. Az iskola igazgatója itt is válaszol a feltett kérdésekre.

Ez a bejegyzés ezen a napon született: szerda, augusztus 25th, 2010 14:15 órakor, és ebben a kategóriában található: Hírek. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.