A tízezredik látogatónk…

Örömmel tájékoztatjuk a honlap látogatóit, hogy

2009. aug. 5-től, 2010. júl. 10-ig

tízezer egyedi látogató érdeklődött honlapunk iránt,

ami ilyen kis település életében jelentős szám. Köszönjük a beküldött képeket, eseményeket, hiszen ennek köszönhetően volt ez a nagyszámú érdeklődés.

A tablók és a különféle régi csoportképek, de az új rendezvények képei is nagyon sok látogatót vonzottak felénk.Továbbra is várunk minden régi és új eseménnyel kapcsolatban képeket, írásokat, videókat, amelyek falunk életével kapcsolatosak, és amelyeket a szerző, beküldő neve alatt publikálunk a látogatóink felé.

Szeretnénk újítani, bővíteni a weblapunk arculatát, ehhez kérünk a Kedves Látogatóktól ötleteket, javaslatokat.

Elérhetőségeink:

Minden bejegyzett rovat után van hozzászólási lehetőség, angol nyelven is, akár név nélkül is, csupán az e-mail cím beírásával ( a hozzászólás beírásakor kérjük írja oda, milyen napon küldte, pl. szombat…ez a spamszűrés miatt szükséges), valamint képek, üzenetek küldhetők a goncruszkaweb@gmail.com webcímünkre is. De személyesen is várunk információkat, képeket a Czentnár Ilona, 3894 Göncruszka, Kazinczy út 39. számra.

Köszönet Czifrák Andrásnak, a  mi újság…? című kistérségi folyóirat szerkesztőjének az együttműködésért, így híreink azokhoz is eljutottak, akik még nem rendelkeznek internet hozzáféréssel.

Köszönjük az eddigi érdeklődést, továbbra is legyenek rendszeres látogatóink határon innen és határainkon túl!

Ez a bejegyzés ezen a napon született: vasárnap, július 11th, 2010 08:10 órakor, és ebben a kategóriában található: Göncruszka, Hírek. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.