Tanévnyitó 2009.

Oravecz Jánosné:

Tisztelt göncruszkaiak!

Örülök annak a lehetőségnek, hogy a NET-tel rendelkezők több forrásból juthatnak információkhoz.

Szeretném is megragadni az alkalmat, hogy így is üzenjek kedves tanítványainknak és szüleiknek, bízva abban, hogy a kiküldött Hirdetményekről már azért tudják a legfontosabb, tanévkezdéssel kapcsolatos dolgokat.

Megerősítve tehát: 2009. szeptember 1-én, a göncruszkai polgármesteri hivatal elől, negyed nyolctól folyamatosan szállítják a hivatali és kistérségi autóbuszok a gyermekeket. A szülők oly módon kapnak lehetőséget az utazásra, hogy kérésemre Urbán József polgármester úr a másik autóbuszt is rendelkezésre bocsátja erre az egy alkalomra.

A nap tanévnyitóval kezdődik a Művelődési Házban, majd az osztályok tanáraik és a pedellusok vezetésével elsétálnak a tantermeikbe. A tankönyvek java része megérkezett, ezek kiosztásra kerülnek. Az első tanítási nap szervezési feladatokkal és ismerkedéssel telik.

Nem szeretnék senkit ámítani, nehéz évnek nézünk elébe az iskola felújítás miatt, de a kellemetlenségekért remélhetőleg kárpótol majd mindannyiunkat a jövő tanévben elfoglalható új épület.

MINDEN KEDVES ÚJ ÉS RÉGI TANÍTVÁNYUNKAT SZERETETTEL VÁRUNK!!!

Ez a bejegyzés ezen a napon született: csütörtök, augusztus 27th, 2009 21:28 órakor, és ebben a kategóriában található: Göncruszka, Hírek, Oktatás. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.