Önkormányzati hírek 2009. augusztus

Iskolai hírek:

A 2009/2010-es tanévre a hidasnémeti II.  Rákóczi  Ferenc Ált. Iskolába beíratkozott valamennyi göncruszkai tanuló ( elsőtől-nyolcadik osztályig) a tankönyveket és az étkezést térítésmentesen kapja.

Szept. 1-től  tanulók utaztatása a kistérségi és a helyi önkormányzati buszokkal történik a Polgármesteri Hivatal elől. Erről részletes tájékoztatást a tanévnyitón kaphatnak a szülők és a tanulók.

A tanévnyitó ünnepségre való utaztatáshoz a tanulóknak és a szülőknek az önkormányzat  nyújt segítséget. Indulás  szept. 1-én reggel 7.15-től folyamatosan a Polgármesteri Hivatal elől.


Egyéb információk:

2009. szeptemberétől az önkormányzat piaci járatot indít Encsre minden csütörtök reggel 8 órakor.

Útiköltség   800 Ft/ fő, ami az oda-vissza utat tartalmazza.  A mikrobusz 8 személyt szállíthat  egyszerre.

A járat csak megfelelő létszám esetén vehető igénybe. A meghatározott tarifa mindenkire egyformán érvényes ( gyermek, felnőtt, nyugdíjas), vagyis a fizetendő díj, az ülőhelyekre vonatkozik.

Feliratkozás minden szerdán délután 16 óráig a Polgármesteri Hivatalban.



A Fő utcán az új Orvosi Rendelő építésének beindítása még az idei ősszel elkezdődik, amint a közbeszerzési eljárások lebonyolódnak.

 Az új Orvosi Rendelő látványterve

Az új Orvosi Rendelő látványterve



Hamarosan új, fából faragott, ízléses  utcanév – táblák kerülnek kihelyezésre községünk területén, ezzel is segítve az ideérkező vendégek, turisták tájékozódását.

ifj. Nemes Sándor "famíves"

ifj. Nemes Sándor munka közben

A munkák  ifj. Nemes Sándor „famíves” mester műhelyében készülnek.



Ez a bejegyzés ezen a napon született: szombat, augusztus 29th, 2009 16:05 órakor, és ebben a kategóriában található: Göncruszka, Hírek, Oktatás. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.