Közmeghallgatás után – 2019. dec. 13.

Községi Önkormányzat, Göncruszka

Községi Önkormányzat, Göncruszka

A napokban szórólapokon, internetes felületeinken minden Göncruszkán élő családhoz, szervezethez, közösséghez eljuttattuk a Közmeghallgatásra invitáló meghívót.  Sokakat vártunk…

Alkalmat biztosítottunk, hogy hivatalos fórumon mondhassák el véleményüket, tapasztalataikat, elképzeléseiket a település életével kapcsolatban. A kölcsönös bemutatkozás mellett, a  közvetlen visszajelzések az új testületnek is irányt adhatnak a következő időszakra.

Sajnáljuk, hogy csak kevesen éltek ezzel a lehetőséggel…

Mi bízunk benne, hogy az emberek, a kisebb közösségek (ill. azok képviselete) is fokozott érdeklődéssel fordulnak a községben működő legnagyobb nyilvános fórumhoz, kérik munkájukhoz, életükhöz a közvetlen önkormányzati segítséget! Igény esetén nyitottak vagyunk egy-egy ilyen közös találkozásra!

A fórum összegzése:

Vigyázzunk a település tisztaságára!

Közösen óvjuk  épülő, megújuló és meglévő értékeinket! 

Göncruszka legyen minden itt élő ember szeretett otthona!

Göncruszka, 2019. dec. 13.

Tisztelettel: Öchlsläger Zsoltné polgármester, és Göncruszka Önkormányzat Képviselő-Testülete

Ez a bejegyzés ezen a napon született: péntek, december 13th, 2019 10:42 órakor, és ebben a kategóriában található: Felhívások, Hírek, Közigazgatási információk. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.

2 hozzászólás

 1. Pribék Gábor:

  A közmeghallgatás cikkben leírt:
  “Sajnáljuk, hogy csak kevesen éltek ezzel a lehetőséggel… ”
  megjegyzéshez csak annyit tennék hozzá, hogy ennek egyik oka lehet a kora délutáni időpont, vagy az érdektelenség.
  Javaslom a fórum megszervezését, megnyitását a falu honlapján is.

  ... on July december 15th, 2019
 2. Szerkesztő:

  Kedves Gábor!
  Minden újabb poszt után van lehetőség fórumra, vélemény cserére itt is, és a Facebook közösségi oldalunkon is. A jövőre vonatkozóan lehet ajánlásokat tenni a Közmeghallgatás időpontjával kapcsolatban. Mi is tapasztaljuk a passzivitást, az érdektelenséget, pedig sok látogató megnézi tudósításainkat. Örülnénk ha itt is megjelennének értékelések, vélemények, javaslatok! Így az illetékesek választ is tudnának adni. Köszönjük az észrevételt.

  ... on July december 17th, 2019

Szóljon hozzá!