Pro Familiis díj 2018.

A Pro Familiis díjat Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adományozta, Novák Katalin család és ifjúságügyért felelős államtitkár adta át a díjazottaknak, közöttük Sohajda Levente és Sohajdáné Samu Zsuzsanna lelkész házaspárnak.

Sohajda Levente és Sohajdáné Samu Zsuzsanna átveszik az elismerést

Sohajda Levente és Sohajdáné Samu Zsuzsanna átveszik az elismerést

Az államtitkár úgy fogalmazott: olyan gyermekvállalást támogató gondolkodásra van szükség a magyar nemzet egészét érintően, amely a gyermekvállalásról, nevelésről, szerető gondoskodásról szól.

Ennek kell megjelennie a köznevelésben, a gazdaságban, a közszolgáltatásokban, a vendéglátásban. Legyen része a kultúrának és a pedagógusképzésnek is.

A Pro Familiis díj azért jött létre, mert szükség van a példamutatásra.

 

Elismeréssel adózunk és szeretettel gratulálunk a református lelkész házaspárnak a községünkben végzett családépítő, oktató és közösségért végzett eddigi munkájáért. További munkájukhoz sok sikert kívánunk.

Göncruszka Község Önkormányzata

 

Ez a bejegyzés ezen a napon született: szerda, május 30th, 2018 18:01 órakor, és ebben a kategóriában található: Egyházi Információk, Hírek, Oktatás, Talentum. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.