Közmeghallgatás 2017. nov. 20.

ÉRTESÍTÉS KÖZMEGHALLGATÁSRÓL!

Göncruszka Község Önkormányzata értesíti a lakosságot, hogy

2017. november 20.-án hétfőn délután 14 órai kezdettel

KÖZMEGHALLGATÁST  tart.

Helyszín: 3894 Göncruszka, Fő út 83. szám, Községháza Nagyterme.

Közmeghallgatást a Képviselő-Testületnek legalább évente kell tartania, melyen a helyi lakosok és a helyben érdekelt állami, egyházi, nemzetiségi  szervezetek, intézmények közérdekű, aktuális kérdésekre kaphatnak választ, új javaslatokat tehetnek.

Mindenki megjelenésére, javaslatára számítunk!

Göncruszka, 2017. november 16.

Községi Önkormányzat

 

Ez a bejegyzés ezen a napon született: csütörtök, november 16th, 2017 13:58 órakor, és ebben a kategóriában található: Felhívások, HÍREK. A kommentek az RSS 2.0 feed-en keresztül is követhetők. Hagyhat kommentet is.

1 Hozzászólás

 1. Gombár Szabolcs:

  Tisztelt Önkormányzat!
  Szeretném kérdezni hogy a jövőben van e lehetőség arra hogy a Göncruszkai Temetőkert három bejárati kapuját egy bizonyos idő után naponta kulcsra zárják majd következő nap azt kinyissák?
  A kérdésem alapját a nemrégiben Óvoda úton történt bűncselekmény miatt is kérdezem mert az én Édesanyám is hasonló “határ szakaszon” lakik és a temetőn való átjárás sincs semmilyen formában korlátozva.
  Továbbá a nyár folyamán többször kértem mind a Katólikus egyház egyház tanács tagjait külön-külön hogy az egykor a parókián kerítés mentén ültetett díszcserjéket vágják vissza mert a saját tulajdonomban lévő telkemen lévő új kerítést tönkreteszi ! Ez idáig elmaradt különböző okokra hivatkozva!
  Szintén közvetlen szomszédom a volt Gallyas Béla örökösei lakó ingatlana olyan szinten elhanyagolt lett hogy az a Kazinczy utca csúfja lett! Miért nem lehet őket és a hasonló tulajdonosokat arra kötelezni hogy a sajátjukat tegyék rendbe! Legalább az udvart – kertet kaszálják le évente 2x.
  Megértésüket előre is köszönöm!
  Tisztelettel :
  Gombár Szabolcs

  ... on July november 16th, 2017

Szóljon hozzá!